Uzaktan erişimÜcretsiz indir
"Kamera ayarlarınız web'de" mesajı görünürse

"Kamera ayarlarınız web'de" mesajı görünürse

Cihazı daha önce web'de (spot.grablo.co) kurduysanız yerel ekrana giriş yaptıktan sonra Kamera ayarlarınız web'de mesajı görünür. Bu, konumun kamera ve eylem ayarlarının hâlâ web'de olduğu ve henüz cihaza taşınmadığı anlamına gelir.

  1. spot.grablo.co adresinde veya Grablo uygulamasında bu cihazın bağlı olduğu konumu açın. Bunu yalnızca bir kez yapmanız yeterlidir. Uygulama cihaza bağlandığında ayarlar otomatik olarak cihaza taşınır ve uygulama yeniden yüklenir.
  2. Yerel ekrana dönün ve Tekrar kontrol et düğmesine tıklayın.

Bundan sonra yerel ekran ve uzaktan erişim aynı konumu gösterir.

"Kamera ayarlarınız web'de" bildirimi
Konumu web'de kurulmuş bir cihazın yerel ekranına giriş yaptığınızda görünür.
Dikkat Ayarlar olmadan sıfırdan başla düğmesine tıklarsanız cihazda yeni ve boş bir konum oluşturulur. Web'deki konumun kameraları ve ayarları kopyalanmaz. Bu konumu web'de bir sonraki açışınızda hangi ayarların kullanılacağı sorulur (bkz. Cihazda başka bir konumun ayarları varsa).