Dostęp zdalnyPobierz bezpłatnie
Miejsca i konto

Miejsca i konto

Zarządzaj kilkoma lokalizacjami jako osobnymi miejscami, a w menu konta zmieniaj język, motyw i inne ustawienia.

Miejsca

Miejsce to jedno urządzenie wraz z jego kamerami, historią i akcjami. Kliknij nazwę miejsca w lewym górnym rogu, aby przełączyć miejsce, zmienić jego nazwę lub użyć opcji Dodaj miejsce, Duplikuj to miejsce albo Usuń to miejsce. Duplikowanie miejsca nie kopiuje połączenia z urządzeniem. Kliknięcie Dodaj miejsce otwiera Menedżer urządzeń. Wybierz urządzenie i kliknij Połącz, aby dodać miejsce tego urządzenia i je otworzyć; jeśli urządzenie nie ma miejsca, zostanie utworzone nowe (zobacz Łączenie z urządzeniem).

Menu miejsc otwarte z nazwy miejsca w lewym górnym rogu
Menu miejsc. Na komputerze przyciski zmiany nazwy, duplikowania i usuwania pojawiają się po najechaniu kursorem na miejsce.
Ostrzeżenie Usunięcie miejsca usuwa jego kamery, historię i akcje. Przez 30 dni można je przywrócić, korzystając z pozycji Kosz. Nie można usunąć działającego miejsca ani ostatniego pozostałego miejsca.

Menu konta

Menu konta znajduje się w lewym dolnym rogu na komputerze, a na telefonie w sekcji Ustawienia > Konto. Zawiera pozycje Profil, Język, Motyw, Pomoc (ten podręcznik), Kontakt i Wyloguj się. Na ekranie lokalnym pozycja Kontakt nie jest widoczna, a hasło konta lokalnego zmienia się w pozycji Profil (zobacz Zmiana lub resetowanie hasła).