Starten, stoppen en instellingen opslaan
Start of stop opname en analyse op alle camera's tegelijk. In dit gedeelte lees je ook wanneer gewijzigde instellingen ingaan.
- Klik in de rij Status bovenaan het tabblad Instellingen op Stoppen of Starten. De knop is niet beschikbaar zolang er geen apparaat is verbonden of terwijl het apparaat start of stopt. Zolang het apparaat gestopt is, toont het tabblad Live boven de camera's ook de mededeling Het apparaat is gestopt met een knop Starten.
Het apparaat is gestopt of gestart als de status verandert in Gestopt of Actief.
Let op
Zolang het apparaat gestopt is, wordt er niets opgenomen en worden er geen acties uitgevoerd. Spot start het apparaat nooit
zelf: een gestopt apparaat blijft gestopt, in elke browser en op elke telefoon, totdat iemand op
Starten klikt.
Opmerking
Het apparaat onthoudt of het actief of gestopt is. Na een herstart keert het terug naar de laatste staat.
Als je instellingen opslaat
- Wijzigingen in instellingen, camera's en acties worden pas toegepast als je op Opslaan klikt op de balk Je hebt niet-opgeslagen wijzigingen onder in het scherm. Met Annuleren worden alle niet-opgeslagen wijzigingen verwijderd.
- Als je opslaat terwijl het apparaat actief is, wordt het dialoogvenster Apparaat opnieuw starten geopend. Met Toepassen wordt het apparaat opnieuw gestart en worden detectie en opname even onderbroken.
- Als het apparaat gestopt is, wordt het door opslaan niet gestart; de instellingen gaan in zodra het apparaat weer start.
- Je kunt ook opslaan als er geen apparaat is verbonden. Opgeslagen instellingen worden toegepast zodra het apparaat verbinding maakt.
Let op
Als De instellingen zijn opgeslagen, maar sommige wijzigingen zijn niet toegepast. Sla opnieuw op.
wordt getoond, sla dan opnieuw op. Tot je dat doet, komt het werkelijke
gedrag van het apparaat niet overeen met de instellingen op het scherm.
Details over de opslagbalk en opnieuw starten
- Niet-opgeslagen wijzigingen blijven behouden als je van tabblad wisselt.
- De opslagbalk verschijnt op elk scherm van het tabblad Instellingen behalve de schermen voor het toevoegen en bewerken van camera's, en is verborgen terwijl je een item op het tabblad Acties bewerkt. Je kunt opslaan zonder terug te gaan naar de lijst met instellingen.
- Het dialoogvenster Apparaat opnieuw starten wordt alleen geopend bij wijzigingen waarvoor een herstart nodig is. Als je alleen items op het tabblad Acties aan of uit hebt gezet, wordt de wijziging meestal zonder herstart toegepast.