Locaties en account
Beheer meerdere plekken als aparte locaties, en wijzig de taal, het thema en meer via het accountmenu.
Locaties
Een locatie is één apparaat met de bijbehorende camera's, geschiedenis en acties. Klik linksboven op de naam van de locatie om van locatie te wisselen, een locatie een andere naam te geven, of Locatie toevoegen, Deze locatie dupliceren of Deze locatie verwijderen te gebruiken. Bij het dupliceren van een locatie wordt de verbinding met het apparaat niet gekopieerd. Als je op Locatie toevoegen klikt, wordt Apparaatbeheer geopend. Selecteer een apparaat en klik op Verbinden om de locatie van dat apparaat toe te voegen en te openen; als het apparaat geen locatie heeft, wordt er een nieuwe locatie gemaakt (zie Het apparaat verbinden).
Accountmenu
Het accountmenu staat op een desktop linksonder en op een telefoon onder Instellingen > Account. Het bevat Profiel, Taal, Thema, Help (deze handleiding), Contact en Uitloggen. Op het lokale scherm wordt Contact niet getoond, en wijzig je het wachtwoord van het lokale account in Profiel (zie Het wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen).